Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

A través del programa EMPUJU 14 persones s'incorporen a l'Ajuntament de Llíria


El consistori també ha contractat 20 persones mitjançant el pla ECOVID

Este matí s'ha celebrat, en el saló de plenaris de Ca la Vila, l'acte de benvinguda a les 14 persones que s'han incorporat a l'Ajuntament de Llíria a través del programa EMPUJU, l'objectiu del qual és incentivar la contractació de persones menors de 30 anys.

En l'acte han participat el primer edil, Joanma Miguel; el regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea, i l'edil Paco García. L'alcalde els ha transmés els seus millors desitjos i ha recalcat "el compromís de l'Ajuntament amb les mesures que fomenten l'ocupabilitat de les persones més joves". "És vital que des de l'administració donem prioritat a aquelles accions que us permeten obtindre una formació acadèmica i laboral de qualitat", ha explicat Joanma Miguel.

Per part seua, Paco Gorrea ha indicat que "este tipus de programes adquireixen major importància, si cap, en este context econòmic i social encara minvat per les conseqüències de la pandèmia del COVID-19".

Les persones seleccionades, que realitzaran labors en diferents departaments del consistori edetà durant un període de 12 mesos, es divideixen en les següents especialitats: 1 advocat/a, 1 tècnic/a en arquitectura, 1 enginyer/a en construcció i obra civil, 1 treballador/a o assistent/a social, 1 tècnic/a en audiovisuals, 1 pedagog/a, 1 tècnic/a superior en informàtica de gestió, 1 guia de turisme, 1 agent forestal i 5 tècnics/as administratius/as.

Així mateix, en les últimes setmanes l'Ajuntament de Llíria també ha contractat altres 20 persones a través del Pla ECOVID, orientat a cobrir necessitats sorgides a conseqüència de l'impacte de la pandèmia. Les ocupacions cobertes ascendeixen a 7 places de conserge i 13 de peó de neteja. La posada en marxa d'ambdós programes ha sigut impulsada gràcies a l'oficina LABORA.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :