Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A través del programa EMPUJU 14 persones s'incorporen a l'Ajuntament de Llíria


El consistori també ha contractat 20 persones mitjançant el pla ECOVID

Este matí s'ha celebrat, en el saló de plenaris de Ca la Vila, l'acte de benvinguda a les 14 persones que s'han incorporat a l'Ajuntament de Llíria a través del programa EMPUJU, l'objectiu del qual és incentivar la contractació de persones menors de 30 anys.

En l'acte han participat el primer edil, Joanma Miguel; el regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea, i l'edil Paco García. L'alcalde els ha transmés els seus millors desitjos i ha recalcat "el compromís de l'Ajuntament amb les mesures que fomenten l'ocupabilitat de les persones més joves". "És vital que des de l'administració donem prioritat a aquelles accions que us permeten obtindre una formació acadèmica i laboral de qualitat", ha explicat Joanma Miguel.

Per part seua, Paco Gorrea ha indicat que "este tipus de programes adquireixen major importància, si cap, en este context econòmic i social encara minvat per les conseqüències de la pandèmia del COVID-19".

Les persones seleccionades, que realitzaran labors en diferents departaments del consistori edetà durant un període de 12 mesos, es divideixen en les següents especialitats: 1 advocat/a, 1 tècnic/a en arquitectura, 1 enginyer/a en construcció i obra civil, 1 treballador/a o assistent/a social, 1 tècnic/a en audiovisuals, 1 pedagog/a, 1 tècnic/a superior en informàtica de gestió, 1 guia de turisme, 1 agent forestal i 5 tècnics/as administratius/as.

Així mateix, en les últimes setmanes l'Ajuntament de Llíria també ha contractat altres 20 persones a través del Pla ECOVID, orientat a cobrir necessitats sorgides a conseqüència de l'impacte de la pandèmia. Les ocupacions cobertes ascendeixen a 7 places de conserge i 13 de peó de neteja. La posada en marxa d'ambdós programes ha sigut impulsada gràcies a l'oficina LABORA.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon