Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Unides Podem – Esquerra Unida presenta una esmena per augmentar el pressupost d’À Punt en 17 milions d’euros

El grup parlamentari d’Unides Podem – Esquerra Unida arriba a un acord amb la resta de socis del Botànic perquè la Generalitat Valenciana assumisca el deute generat pel canvi de criteri del Ministeri sobre l’IVA.

Pel que fa a l’ampliació de fons de la televisió pública valenciana, Unides Podem – Esquerra Unida demana en una esmena en solitari  augmentar en 17 milions d’euros el pressupost per a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). 

Estefania Blanes, portaveu adjunta del grup parlamentari, assegura que els 17 milions d’euros “són la quantitat mínima que garanteix que la Generalitat destine el 0,3% del seu pressupost a l’ens”. Per tant, considera que aquesta és l’única quantitat que compliria amb la llei de creació de la CVMC. Aquesta normativa situa l’aportació anual de la Generalitat entre el 0,3 i el 0,6% del pressupost.

La portaveu adjunta d’Unides Podem – Esquerra Unida considera que part dels 17 milions d’euros s’haurien de destinar a incrementar la plantilla estructural de l’ens i, per descomptat, a la contractació de continguts de ficció, entreteniment, doblatge, subtitulació, etc. “El sector audiovisual valencià ha de ser un dels motors econòmics del País Valencià, i això ha d’anar acompanyat d’un finançament adequat”, assegura Blanes.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon