Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Turisme Llíria llança ‘Sintonitza amb Llíria: Simfonia de Cultures’



Turisme Llíria ofereix 'Sintonitza amb Llíria: Simfonia de Culturals', un paquet turístic desenvolupat amb la col•laboració de l'agència receptiva TuriArt. "Este programa estarà compost per un total de tres excursions, amb eixida des de València, que combinaran l'assistència als concerts del LLUM Fest 'Llíria Universal Music' amb una visita pel patrimoni cultural i històric edetà i una degustació de la gastronomia més típica de la localitat", ha explicat l'edil de Turisme, Paco García.

"Es tracta, sens dubte, d'una excel•lent oportunitat de gaudir de l'àmplia riquesa cultural, històrica i gastronòmica que posseeix Llíria, al costat de la música", ha afegit el regidor.

La primera d'estes excursions serà 'Simfonia Romana', programada per al dissabte 14 de novembre. Inclou una ruta per l'Edeta Romana (Mausoleus Romans, Termes de Mura i Mosaic de Ca Porcar), la visita a la societat musical de la Primitiva de Llíria i la posterior assistència al concert d'Edetania Camerata.

Per part seua, el divendres 26 de novembre se celebrarà l'excursió 'Simfonia Medieval', que inclourà una ruta per la Lyria Medieval (Banys Àrabs, pintures del Bon Pastor i església de la Sang), la visita a la Unió Musical i, finalment, l'assistència al concert d'Harmonie *Ensemble.

Per al dissabte, 27 de novembre, Turisme Llíria ofereix l'última d'estes excursions: 'Simfonia Barroca'. Esta recorrerà la Llíria Renaixentista i Barroca (Palau de Ca la Vila i església de l'Asssumpció), a més d'una visita per la societat de la Unió Musical i l'entrada per a assistir al concert de Plural Ensemble.

Cadascuna de les tres excursions inclou, a més, un temps lliure pel centre històric del municipi per a visitar els comerços locals i la degustació d'un menú llirià, amb els plats més emblemàtics de la gastronomia edetana.

Les persones interessades ja poden realitzar la reserva en la web de TuriArt. Les persones residents a Llíria tenen un 20% de descompte en l'adquisció del paquet.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon