Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Toni Gaspar visita les obres de Les Casetes i el renovat camp de futbol de l'Eliana



Toni Gaspar visita les obres de Les Casetes i el renovat camp de futbol El president de la Diputació ha pogut conéixer els detalls de totes dues actuacions finançades recentment per l'ens provincial

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha visitat hui l'Eliana per a conéixer, de primera mà, les obres i projectes desenvolupats en la localitat amb el finançament de l'ens provincial. L'alcalde, Salva Torrent, ha rebut a l'Ajuntament a Gaspar on ha signat el Llibre d'Honor per a deixar constància de la seua primera visita oficial i ha rebut com a obsequi protocol·lari la tradicional salamandra. A més, s'ha projectat un vídeo resum de les actuacions dutes a terme en el municipi des de l'any 2015, com la renovació de xarxes d'aigua potable, la millora d'accessibilitat al carrer Maestro Serrano o la renovació de voreres a l'avinguda Riba-roja del Túria, en les quals la Diputació ha invertit 3.071.250 euros.

No obstant això l'acte, que ha comptat també amb la presència dels regidors de la Corporació Municipal, de l'exalcalde Vicente Tarrazona i de representants locals, s'ha centrat en la visita a les obres de renovació de voreres del barri de Les Casetes que, amb un cost de 420.600 euros, continuen en la seua fase final. Els treballs, que es van iniciar el mes de maig passat, es completaran amb la plantació d'arbratge, la renovació de l'enllumenat i la instal·lació de mobiliari urbà.

A més, la comitiva ha visitat el recentment renovat Camp de Futbol 11 on el màxim representant de la institució provincial ha pogut comprovar l'alta qualitat de la gespa artificial, que ha obtingut la certificació FIFA QUALITY PRO per a acollir partits de categoria professional. En aquest cas les obres, que han rondat els 300.000 euros, han inclòs també la renovació de banquetes, banderoles de corner i porteries, la instal·lació d'una nova coberta de tribuna i graderies.

Toni Gaspar ha afirmat que l'Eliana és un referent i un model a seguir a nivell municipal i ha recordat que el repartiment de recursos per part de la Diputació 'és ara més objectiu, just i efectiu'.

Per part seua, Torrent ha agraït la trobada i ha recordat que, solament en aquest 2021, i gràcies a aquests fons s'han renovat també les voreres de Mariano Benlliure, s'ha repavimentat el carrer l'Horta o s'està desenvolupant el Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM), entre altres actuacions.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon