Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PRISMA Salut Mental i Plena Inclusió CV col·laboraran en el projecte “Amb bons suports”

La Mancomunitat Camp de Túria ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació PLENA INCLUSIÓ de la Comunitat Valenciana. En concret, el programa PRISMA es compromet a establir línies d'actuació conjunta amb Plena Inclusió CV i a posar en pràctica projectes de col·laboració entre totes dues entitats. L'acte va comptar amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; del director de PRISMA, Paco Jareño; de la presidenta de Plena Inclusió CV, Marián Ferrús; la gerent de la Federació, Vicen Castillo, juntament amb dues tècniques Paula Peña i Rosabel Esquerdo.

El conveni de col·laboració entre Plena Inclusió CV i la Mancomunitat estableix la col·laboració conjunta i activa de les entitats participants per a garantir millor el respecte dels drets de les persones amb problemes de salut mental i, especialment, la protecció de la seua imatge social, sent necessari dur a terme mesures que impulsen la cooperació intersectorial entre els principals implicats en l'atenció i suport, així com en la protecció dels drets d'aquestes persones. Com ens explica Lola Celda presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria “continuem treballant per a millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de Camp de Túria. Nous convenis com aquest ens acosten a millorar la prestació de serveis, posant sempre en el centre de les nostres accions a les persones”.

Per això, tant la Mancomunitat Camp de Túria, a través del seu Programa PRISMA Salut Mental i Plena Inclusió CV pretenen aconseguir una major col·laboració entre totes dues institucions que repercutisca en la millora dels seus serveis i prestacions mitjançant la posada en marxa d'activitats conjuntes. Per a això, començaran a participar en un projecte pilot denominat “Amb Bons Suports” amb el qual es pretén prestar una millor ajuda a persones amb discapacitat intel·lectual i amb problemes de salut mental.

PRISMA és un Programa de Rehabilitació Psicosocial per a persones amb Malaltia Mental de la Mancomunitat Camp de Túria, dirigit a persones amb algun diagnòstic amb malaltia mental crònica que pertanga als 17 municipis que la conformen. En l'actualitat, existeixen quatre ubicacions del programa a Bétera, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant i Riba-roja de Túria. L'objectiu és ampliar a dos nous municipis el servei.

Plena inclusió CV és una entitat de les 19 que existeixen en tot el territori nacional i que conformen el Moviment Associatiu Plena inclusió Espanya. És un moviment associatiu que lluita a Espanya pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seues famílies.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon