Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla prepara actes per al 25N i contra la violència de gènere

L'Ajuntament de Loriguilla, des de la regidoria d'Igualtat que dirigeix Aurora Besteiro, se suma un any més al Dia de l'Eliminació de la Violència contra les Dones amb l'objectiu de visibilitzar i conscienciar a la població sobre aquesta xacra social. Per a això, des de l'Ajuntament s'han organitzat diversos actes i accions dirigits especialment a les dones del municipi.

El 24 de novembre, a les 18.00 hores, la Policia Local de Loriguilla impartirà un curs de defensa personal a la sala dels espills de la Casa de la Cultura. Les persones interessades poden apuntar-se trucant al telèfon de l'Ajuntament: 961 66 80 52.

D'altra banda, el dia 25 a les 12.00 hores, com tots els anys, es llegirà el manifest contra la violència de gènere a la porta de l'ajuntament per a expressar el seu suport al col·lectiu de les dones i reivindicar l'erradicació d'aquesta mena de violència.

Aqueix mateix dia es publicarà un vídeo en les xarxes socials de l'Ajuntament en el qual apareixen diversos veïns i veïnes de Loriguilla, així com l'equip de govern.

Finalment, s'organitzaran unes classes de zumba i bodybalance en el pavelló municipal. Les activitats seran el dia 27 de novembre a partir de les 11.00 hores i és necessari portar tovallola pròpia i apuntar-se prèviament telefonant al 961 66 80 52 o al 638 01 86 54.

Des de la regidoria d'Igualtat continuen apostant per la conscienciació, sensibilització i educació com a punts clau per a erradicar la violència de gènere i recorden a totes les dones que pateixen violència de gènere que poden acudir a l'àrea de serveis socials de l'Ajuntament per a rebre ajuda.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon