Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'emissora municipal de l'Eliana Ràdio Túria posa en marxa la nova temporada 2021-2022

  

Després de les complicacions derivades de la pandèmia de Covid-19, la renovada programació per a 2021/2022 va arrancar gradualment al llarg del mes d'octubre.

L'emissora municipal de l'Eliana, Ràdio Túria, ha posat en marxa al llarg del mes d'octubre la programació de la nova temporada 2021/2022. La ràdio pública local ofereix prop de mig centenar de programes amb continguts que van des de la informació municipal fins a la difusió de la cultura. D'ells, una desena són de producció pròpia i la resta produccions d'altres emissores de la Comunitat Valenciana pertanyents, igual que Ràdio Túria, a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV), organisme gestionat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Entre els programes de producció pròpia abunden els musicals especialitzats, com “Aquarelas do Brasil” de Manuel Merenciano sobre música popular brasilera; la revista sonora “Música SuperSnob” del veterà DJ Júnior SuperSnob; el programa sobre música espanyola pop rock i indie “Nacional Tres”, amb Nacho Herrero i Isa Segarra; “No soy la novia del batería”, de mirada feminista i per a visibilitzar a les dones en la música de la mà d'Amparo Durbán; l'irreverent “La taberna del rock” amb Franky i el Dr. Rock; i “La hora de los clasicoss”, programa degà amb més de 27 anys en antena conduït per Pepe González. A més dels musicals, la producció pròpia inclou espais com a “Reflejos tras la lluvia”, monogràfics sobre poetes i poetesses de tots els temps seleccionats per Teresa Cases; “Val i 30”, amb tota la informació sobre pilota valenciana servida per Moisés Rodríguez; i el nou “Palos i astillas”, programa intergeneracional conduït per Pepa Zanón i Carla Cirujeda.

Quant als programes d'altres emissores municipals de la XEMV, Ràdio Túria ha inclòs per a aquesta temporada espais d'11 estacions amb una temàtica variada: musicals, divulgatius sobre art, literatura, cinema i cultura en general, voluntariat, benestar animal, viatges, història i feminisme i igualtat.

L'emissora municipal Ràdio Túria complirà a l'octubre de l'any que ve 30 anys de servei i es pot escoltar dins de la seua àrea de cobertura en el 90.6 d'FM o en streaming en www.radioturia.es i en les principals plataformes de ràdio en internet. A més, els programes de producció pròpia es poden escoltar també en el podcast disponible en www.ivoox.com.

L'edil de Comunicació, Jorge Pérez Comeche, ha destacat la labor d'aquest mitjà públic municipal al llarg de ja quasi tres dècades i de les persones col·laboradores voluntàries, quasi totes veïnes de l'Eliana, que fan i han fet possible la producció de continguts durant tot aquest temps.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon