Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana oferirà formació gratuïta a les associacions locals

El programa se centrarà en el desenvolupament de competències digitals i de la Responsabilitat Social.

L'Ajuntament de l'Eliana ha organitzat un programa de formació gratuïta dirigida a totes les entitats i associacions locals amb l'objectiu d'impulsar la seua participació en els assumptes d'interés general i millorar les competències digitals necessàries per al desenvolupament de la seua activitat.

El primer taller se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre i baix el títol ‘Tramitació Digital pas a pas’ es presentarà com aconseguir el Certificat Digital, els requisits necessaris per a la seua obtenció tant com persona física o com a representant de l'associació, l'ús del programa Autofirma per a la rúbrica de documents i com accedir amb el certificat a la Seu Electrònica de l'Ajuntament o a l'oficina virtual de diferents administracions públiques.

Per part seua, el mes vinent de desembre el programa oferirà el taller ‘Responsabilitat Social en les associacions’. En ell es respondran qüestions clau com què és i per què és important, si s'estan desenvolupant accions o iniciatives que s'inclouen en aquest àmbit o quins reptes es troben per a avançar cap a un territori socialment responsable. També es donaran els recursos per a plantejar dins de les associacions la importància d'elaborar noves propostes d'acció, identificar els grups d'interés als quals aniran dirigides i realitzar un seguiment i compliment d'aquestes a partir de diferents models i eines d'anàlisis i mesurament.

Per a totes dues accions serà necessària inscripció prèvia a través del formulari https://forms.gle/8c7QykyRJ2LQekiA6. Per a qualsevol dubte aclariment sobre aquest tema les persones interessades poden contactar amb el correu participacio@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 (ext. 131).

Des de l'àrea de Participació Ciutadana el seu regidor, Jorge Pérez Comeche, ha animat als diferents col·lectius de l'Eliana, independentment del seu origen o finalitat (veïnals, educatives, culturals, esportives, mediambientals o socials), a no perdre l'oportunitat de realitzar aquests cursos de formació per a continuar desenvolupant la seua activitat col·lectiva de manera òptima i complir així els seus fins d'interés general.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon