Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La "vitalitat" de 'Ho tenim tot', el nou disc de Joan Dausà, arribarà a la Rambleta el 3 de desembre


   VALÈNCIA, 15 nov. (EUROPA PRESS) -

   L'"optimisme" i la "vitalitat" del nou disc del cantant català Joan Dausà, 'Ho tenim tot', arribarà a la Rambleta divendres que ve 3 de desembre amb la gira de presentació del seu últim treball, publicat el passat 6 de novembre.

   La gira del disc començarà el 25 de novembre en el Palau de la Música de Barcelona amb dos concerts que tenen ja totes les localitats esgotades i es completa amb una vintena de dates confirmades, entre elles la de València.

   'Ho tenim tot' representa el retorn del català Joan Dausà, després de tres anys de silenci discogràfic, amb una nova col·lecció de cançons "optimistes i vitals" que compten amb la producció de Santos&Fluren i Dídac Fernàndez.

   El primer single del disc, 'La vida és més que això', és una de les cançons "més introspectives" d'aquest nou treball, que "reflexiona sobre la desconnexió de la vida real".

   Les cançons del nou àlbum són "una invitació a creure en la vida", encara que també contenen crits d'auxili ('Que vingui algú'), homenatges a la infància ('Pina') i reivindicacions de la felicitat, com és el cas de 'Ho tenim tot', que dona nom al disc.

   A principis de 2019, Joan Dausà (Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, 1979) concloïa la gira del disc 'Ara som gegants', la més exitosa de la seua carrera i el seu primer àlbum en solitari, i pretenia fer una parada per a compondre "amb tranquil·litat" les cançons d'un nou disc.

   Malgrat açò, l'arribada de la pandèmia li va torçar els plans i li va portar a fer, entre altres coses, el seu concert més multitudinari des d'una dutxa, davant 30.000 dispositius, fruit d'un joc en Twitter.

   A més, la cançó 'Tot anirà bé' es va convertir "un dels himnes del confinament" i va organitzar un festival propi denominat 'Respira' a la ciutat greco-romana d'Ampurias, que va esgotar en un temps rècord totes les entrades pels sis concerts programats.

   Ara, Joan Dausà participa com a actor en la nova sèrie de Tv3, 'L'última nit del karaoke', una ficció coral amb música, intriga i humor, al mateix temps que llança nou treball discogràfic i engega la nova gira de concerts.


* Creative Commons que republiquen pel seu interès
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon