Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La nova seu judicial de Llíria ja està més a prop. El Consell autoritza el contracte de les obres


El Ple del Consell ha autoritzat el contracte de les obres de la nova seu judicial de Llíria (València), segons el projecte redactat per l'empresa Unió Temporal Gira Fuster Llíria i l'import de la qual ascendeix a 17.276.267 euros (IVA exclòs). El termini estimat d'execució és de 24 mesos, a comptar des de l'endemà a la data de la signatura de l'Acta de comprovació del replanteig i inici d'obra.

El termini estimat d'execució és de 24 mesos, a comptar des de l'endemà a la data de la signatura de l'Acta de comprovació del replanteig i inici d'obra.

El nou palau de Justícia, que forma part del Pla d'Infraestructures Judicials de la Generalitat, se situarà en un solar de l'avinguda de Bétera, en un edifici de quasi 11.000 metres quadrats repartits en sis plantes i dos soterranis. Allí es concentraran els òrgans i serveis judicials que, ara mateix, estan repartits en tres locals diferents del municipi.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon