Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins a 14 associacions de Benestar Social han participat en el I Fòrum de Dinamització i Participació Comunitària Camp de Túria

ÈXIT DEL I FÒRUM DE DINAMITZACIÓ I PARTICIPACIÓ COMUNITÀRIA CAMP DE TÚRIA

El Primer Fòrum de dinamització i participació comunitària, a través de les associacions dels municipis que presten els serveis socials mancomunats, ha sigut un èxit de participació. 

Un esdeveniment que mai abans s'havia realitzat i al qual han assistit 14 associacions, representades per la treballadora social de Benissanó, Olocau i Domenyo; Esther Ciscar, directora del Departament de Benestar i Sanitat de la Mancomunitat Camp de Túria; Lola Celda, Presidenta de la Mancomunitat; Manuela Castellano, regidora de Benestar Social de Marines; i personal tècnic de l'ens supramunicipal.

Aquest primer fòrum que ha tingut com a lema “TEIXINT VINCLES”, suposa el fermall final de les trobades prèviament realitzades en 9 municipis del Camp de Túria. I gràcies a l'alt índex de participació, 14 associacions, ha permès obtenir un diagnòstic participatiu de la situació i necessitats reals de la població dels municipis. A més de l'acostament entre les pròpies associacions que d'aquesta formen comencen a teixir vincles entre si.

El resultat d'aquestes accions es podrà observar en la web de l'entitat, en un espai dissenyat per a arreplegar les accions realitzades en cadascun dels nou municipis i la informació sobre les diferents associacions, de manera que puguen seguir en contacte i crear nous vincles.

Lola Celda, presidenta de la Mancomunitat, ha destacat la importància del teixit associatiu per a generar cohesió social, millorar la convivència i fomentar la participació en els municipis.

Aquesta acció s'emmarca dins del Servei d'Acció Comunitària, entre els quals estableix el Programa Promoció de l'Animació Comunitària i de la Participació, finançat a través del Contracte Programa signat entre la Mancomunitat Camp de Túria i l'Excel·lentíssima Diputació de València.

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon