Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Fins a 10 alumnes assistiran al taller 'L'Eliana Emplea', la durada serà d'un any

El programa mixt d'ocupació-formació està especialitzat en obra de paleta i tindrà una duració d'un any.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, i la regidora de Polítiques d'Ocupació, Marta Andrés, van visitar ahir les instal·lacions del Taller ‘L'Eliana Emplea’ 2021, on un total de 10 alumnes veïns de la localitat formaran part d'aquest programa mixt d'ocupació-formació en l'especialitat de fàbriques d'obra de paleta. Tots els integrants han sigut seleccionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) i desenvoluparan la seua activitat al costat del personal directiu, docent i administratiu.

El projecte, que va arrancar divendres passat 19 de novembre, contempla diferents actuacions en edificis municipals, principalment en el Poliesportiu. El programa, que està cofinançat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l'Ajuntament, ascendeix a un import de 251.358 euros.

Els integrants rebran més de 1.900 hores de formació al llarg dels 12 mesos de duració del programa, en alternança amb el treball o la pràctica professional, la qual també està dirigida a l'aprenentatge, la qualificació i l'adquisició d'experiència professional en l'àmbit de l'obra de paleta.

Després de donar-li la benvinguda a l'alumnat, tots dos representants van celebrar el retorn a l'Eliana d'aquesta mena de programes que tenen com a objectiu millorar els recursos formatius dels participants, reciclar-se professionalment i accedir a certificats de professionalitat, tot això de cara a millorar les seues possibilitats futures d'inserció en el mercat laboral.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :