Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Els Pressupostos Participatius de L'Eliana han assenyalat la creació d'un refugi animal

Més de 1000 veïns i veïnes de l'Eliana han participat en l'última fase de la 7a edició del programa municipal de Pressupostos Participatius, emetent un total de 2689 vots. La proposta de creació d'un refugi animal ha sigut l'opció més votada amb 348 sufragis. Aquesta acció s'executarà en 2022 i tindrà un cost estimat de 150.000 euros.

En segon lloc, i amb un total de 241 suports, repeteix la iniciativa de plantar més arbres als carrers, que prosperarà amb un cost estimat de 30.000 euros. En els comptes públics de 2022, s'inclourà també la millora de la il·luminació en els passos de vianants, entre altres els de l'avinguda de les Corts Valencianes. Amb 219 vots, aquestes millores tindran un cost aproximat de 15.000 euros.

No obstant això, entre les més votades es troben propostes que l'Ajuntament tenia previst abordar l'any vinent com l'ampliació de carrils bici, reformar la piscina municipal d'estiu o reparar voreres i millorar l'asfaltat de diversos punts del terme municipal. A més, la resta de propostes seran tingudes en compte pel Consistori i es podran escometre conforme es dispose de crèdit pressupostari.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha celebrat que s'haja multiplicat per 6 la participació en aquesta edició del programa. “Aquest pròxim exercici invertirem prop de 200.000 euros en aquestes 3 accions més votades que es traduiran directament en millores en la qualitat de vida de tots els elianers i elianeres”, ha afirmat.

De Nhandler - This file was transfered from en.wikipedia.org. The original file description page was here., CC BY 2.5, 

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :