Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant rehabilita 50 km de camins agrícoles i de disseminats

Segons informa el govern municipal,  l'Ajuntament està fent un important esforç per a donar solucions als diferents problemes que es troben en les zones d'accés a disseminats i a camps propietat d'agricultors.

De fet, l'alcalde Xavier Jorge i el regidor d'Obres i Serveis, Gabriel Castellano, estan realitzant reunions periòdiques amb les associacions per a definir, de manera conjunta i global, un pla d'asfaltat que permeta, d'una banda, donar resposta a les peticions dels veïns i, per una altra, reduir el manteniment ja que el ferm tindrà un asfaltat òptim.

El primer edil de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha expressat el compromís de l'Ajuntament a donar solucions a llarg termini gràcies al treball que realitza les brigada municipal, així com les empreses extenses que han sigut sufragades per les ajudes concedides per la Direcció General d'Emergències de la Generalitat Valenciana i del Ministeri: "A poc a poc estem posant a punt tot el terme municipal, però els més de 50 quilòmetres de camins rurals i d'accés a habitatges disseminats fan que este procés siga llarg".

"Les tempestes del mes de setembre han fet encara més complicada la tasca, però estem convençuts que donarem les solucions òptimes a les peticions dels nostres agricultors i veïns de l'extraradi. De fet, la intenció de l'Ajuntament és que estos dos sectors se senten prop de l'administració local, ja siga amb estes actuacions o amb moltes altres en les quals estem treballant colze a colze amb ells", ha finalitzat Jorge.

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon