Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant organitza una jornada sobre la responsabilitat social compartida el dimarts 19 d'octubre



En esta jornada es parlarà sobre la nova llei de canvi climàtic i l'adaptació d'empreses i ajuntaments a ella, la responsabilitat ambiental de les empreses, com posicionar una empresa a partir de la normativa ambiental, el binomi públic-privat i els projectes i oportunitats que podem trobar en este camp.

Celsa Monrós, Directora General de Canvi Climàtic, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, o Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilamarxant, seran alguns dels protagonistes de les diferents taules de debat on intervindran personalitats prestigioses en este camp i que aportaran els seus punts de vista i interpretacions.

Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient de Vilamarxant, ha explicat la importància d'esta jornada: "Tindrem l'oportunitat de debatre, conéixer i aprendre sobre la responsabilitat social compartida en unes xarrades que comptaran amb prestigiosos ponents en la matèria".

Així mateix, l'alcalde Xavier Jorge ha convidat a la ciutadania a participar en la cita formativa: "És molt important que les empreses o institucions que vulguen saber més sobre la responsabilitat social compartida acudisquen a esta formació que impartirem a Vilamarxant. Serà molt útil per al que ens espera després dels últims canvis produïts".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon