Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un col.loqui al voltant de la Llei Rider el 22 d'octubre organitzat per L'Institut d'Estudis Politics

La Fundació Institut d’Estudis Polítics (IEP) ha organitzar per a divendres 22 d’octubre un col·loqui on-line sobre la ‘Llei Rider’ impulada per la Vicepresidenta segona i Ministra de Treball i Economia Social del Govern d’Espanya, Yolanda Díaz.

L’acte es podrà seguir a través del canal de YouTube de la Fundació IEP o accedint directament a l’adreça bit.ly/lleideriders.

El divendres 22 d’octubre, a les 19:00 h. tindrà lloc a través del canal de YouTube de la Fundació IEP el col·loqui que sota el títol “Llei Rider, assalariats o autònoms?” tractarà en profunditat la pionera llei aprovada pel Congrés dels Diputats/des. 

Les persones expertes que participaran són:

- Amparo Esteve Segarra, professora titular de Dret del Treball en la UV i Magistrada Suplent de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

- Isabel Franco Carmona, Diputada de Unidas Podemos en el Congres, portaveu d’UP en la comissió de Treball i una de les ponents del Projecte de Llei de Riders en l’esmentada comissió.

- Rafael Martínez Simón, advocat laboralista, expert com a lletrat en el conflicte de les start-ups i els riders.

Modera: Héctor Clark Soriano, advocat laboralista i professor associat de Dret del Treball en la UV.

El col·loqui entre els quatre especialistes molt vinculats al ‘conflicte dels riders’, tractarà sobre les llums i ombres del primer intent de regulació de les start-ups: estem front al dret del treball o mercat? quina era la situació prèvia? què estableix ara la llei? quines situacions i problemes resol i quines deixa oberts? 

El públic assistent podrà formular les seves preguntes per escrit, a través del xat de YouTube o per e-mail a fiep.adm@gmail.com.

La Fundació Institut d’Estudis Polítics

La Fundació IEP té per objecte l'impuls d'estudis, investigacions i activitats de caràcter públic que, des de l'òptica de l’alterglobalitat, contribuisquen el desenvolupament de la llibertat, la igualtat i la justícia social. Les darreres activitats públiques impulsades des de la Fundació han estat centrades en la mort digna i la recent aprovada llei d’eutanàsia, o sobre la reforma educativa impulsada amb la LOMLOE.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon