Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Trobats tres gossets en el fons d'un contenidor en Sant Antoni de Benaixeve

La Policia Local es va personar en el lloc i va rescatar als cadells, que es troben en estat greu

La regidoria de Benestar Animal demana la col·laboració veïnal per a trobar als responsables

Segons informa l'Ajuntament del municipi, en la vesprada d'ahir, després de l'avís d'una veïna que va escoltar el que semblaven maulits procedents d'un contenidor de reciclatge al carrer Camallonga, la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve es va personar en el lloc i, després de comprovar que el so venia de l'interior del contenidor, van procedir al seu buidatge. Allí, van trobar en el seu fons tres gossets nounats amb un alt nivell de deshidratació. 

 Immediatament, la Policia els va portar a la protectora d'animals SVPAP, on els van acollir i se'ls està donant la cura necessària per a la seua recuperació. 

 Des de l'Ajuntament, i especialment des de la Regidoria de Benestar Animal, condemnen fermament estos fets i demanem la col·laboració veïnal per a poder localitzar i demanar responsabilitats a les persones que han comés aquesta atrocitat.

 Es demana ajuda per a que si creus haver vist una gossa embarassada de raça American Stanford, Pitbull o similar, posa't en contacte amb la Policia Local.

 Així mateix, des de la Regidoria de Benestar Animal s'han realitzat i es continuen realitzant campanyes de conscienciació, esterilització i sensibilització per a poder erradicar l'abandó de mascotes.

 La Regidoria fa un recordatori  "tindre un animal és una responsabilitat, ja que són d'éssers vius que necessiten cures i atenció".




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon