Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Sant Antoni de Benaixeve commemora el Dia Internacional de les Persones d'Edat (Video)La regidoria ha realitzat un vídeo-homenatge per a reconéixer el valor i la importància que mereixen els nostres majors

Sant Antoni de Benaixeve se suma als actes commemoratius pel Dia Internacional de les Persones d'Edat, una efemèride instituïda per les Nacions Unides per a reivindicar els drets de les persones majors. 

És per això que hui, 1 d'octubre, la regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives llança un vídeo-homenatge per a destacar les importants aportacions que els nostres majors fan a la societat, reconéixer-los la seua vàlua, aprendre d'ells, oferir-los el nostre afecte i, en definitiva, recordar-los que continuen tenint un lloc molt important i fonamental en la nostra societat.

Les Nacions Unides van establir el Dia Internacional de les Persones d'Edat a fi d'afavorir la presa de consciència sobre la prolongació de la vida i el valor que això té; la necessitat de treballar per a aconseguir societats inclusives, integradores i més justes i a fi de reflexionar sobre la importància de desenvolupar polítiques orientades a millorar la qualitat de vida de la població d'adults majors.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :