Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Mancomunitat Camp de Túria organitza el projecte "Aventura2", activitats dirigides a usuàries de PRISMA

La Diputació de València subvenciona aquestes activitats amb 17.777,32 euros

La Mancomunitat Camp de Túria, gràcies a una subvenció de la Diputació de València, ha posat en marxa per segon any consecutiu el projecte Aventura2. Es tracta d'activitats dirigides a les persones usuàries dels recursos PRISMA.

Les prop de 60 persones que cada dia assisteixen a PRISMA a Bétera, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant i Riba-roja van veure com la Covid-19 va modificar alguns dels plans del projecte Aventura de l'any passat, però aquest 2021 es realitzaran més eixides a la naturalesa.

Gràcies a la Diputació de València i als 17.777,32 euros concedits a través d'una subvenció, les persones amb problemes de salut mental que acudeixen a PRISMA podran realitzar una eixida al paratge natural del Garbí de Serra i conèixer una mica més les meravelles de la comarca. A més, la Ruta dels Molins d'Alboraig també rebrà la visita dels ‘prismeños’ en una jornada de convivència amb pernocta a Yátova. I per a finalitzar l'eixida, el parc de Sant Vicent de Llíria acollirà el dissabte 23 d'octubre, una jornada final amb usuaris i familiars.

Teràpia Aventura serà l'encarregada de guiar les activitats que comptaran amb el suport de l'equip tècnic del recurs PRISMA. Sens dubte, dues activitats que estaran repletes d'aventures per a totes les persones que participen en elles.

La Mancomunitat Camp de Túria continua apostant per ajudar les persones amb malaltia mental amb recursos diaris i a més amb activitats que els integren en la societat i els donen confiança per a poder desenvolupar-se com a persones.Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :