Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria junt a l'empresa Power Electronics signen un acord per a preservar els espais naturals locals

La primera iniciativa s'ha centrat en una acció de voluntariat en la recollida de residus al terme municipal

Amb motiu del Dia Internacional contra el Canvi Climàtic, Power Electronics ha promogut un acord de col·laboració amb l'Ajuntament de Llíria per a preservar els paratges naturals de la capital del Camp del Túria, contribuint així a la millora dels ecosistemes autòctons, un dels objectius establits dins del Pla de Medi Ambient de la companyia.

Power Electronics evita cada any que milers de tones de CO₂ siguen abocades a l'atmosfera gràcies a les seues quatre divisions de producte: energia solar, emmagatzematge energètic, mobilitat elèctrica i drives. La companyia, que té més de 50GW de potència instal·lada en energia renovable a tot el món, contribueix cada dia a fer possible la transició d'energies fòssils a renovables.

Per a donar continuïtat a este propòsit i fer-lo extensiu a un àmbit el més ampli possible, la multinacional ha volgut col·laborar amb l'Ajuntament de Llíria en l'organització d'una acció de recollida de residus en municipi durant el pròxim semestre. La primera activitat acció va tindre lloc este passat divendres a l'entorn de l'ermita de Santa Bàrbara.

Segons Luis Alcázar, director de Qualitat i Medi ambient de la companyia, esta col·laboració és una fita important per a la multinacional "ja que no sols impacta positivament en el territori local, sinó que promou hàbits sostenibles entre els empleats de la companyia i augmenta la consciència climàtica".

Les acció, que està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 13 (adopció de mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes) i 15 (gestió sostenible dels boscos, lluita contra la desertificació, detindre i invertir la degradació de les terres i detindre la pèrdua de biodiversitat) no sols suposen l'inici d'una nova línia de col·laboració per a la multinacional, sinó que serveixen com a referent per a altres empreses valencianes que vulguen seguir els seus passos i cooperar amb entitats locals per a combatre el canvi climàtic.

Des de l'Ajuntament de Llíria han posat de manifest el gran valor que té comptar amb empreses com Power Electronics en el seu terme municipal, "ja que no sols són un referent a nivell tecnològic, sinó també pel seu gran compromís mediambiental i social. Des del consistori volem traslladar la nostra sincera gratitud tant a les voluntàries i voluntaris com a la companyia, ja que implantar-se en un territori comporta més responsabilitat que només posar una fàbrica i Power Electronics està demostrant amb escreix aquesta responsabilitat", ha indicat la regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató.

La companyia valenciana té un ferm propòsit amb la salvaguarda del medi ambient, prova d'això és que gràcies als seus productes s'ha evitat l'emissió de més de 56 milions de tones de CO₂ i que els seus carregadors per a vehicles elèctrics seran una peça clau en la descarbonització establida pel Govern d'Espanya per a 2050 en el Pla Nacional d'Energia i Clima.


 

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon