Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Llíria ha entregat els Premis Jaume I de la Vila de Llíria 2021


L'Ajuntament va entregar, en la vesprada del 8 d'octubre, els Premis Jaume I de la Vila de Llíria 2021, en l'acte institucional commemoratiu del Dia de la Comunitat Valenciana. L'esdeveniment, celebrat en el centre Multiusos, va estar presidit per l'alcalde JoanmaMiguel, i va comptar amb la presència dels membres de la corporació municipal.
    
Les persones i entitats guardonades en esta edició han sigut el trompetista Rubén Simeó Gijón, per la seua àmplia i consolidada reputació internacional com a intèrpret; el promotor turístic Joan Vicent Candel Alemany, per la seua labor en el foment del turisme i com a impulsor del projecte sobre el patrimoni de la localitat, Meravelles Llirianes; el fagotista Vicente Merenciano Silvestre, pel seu excel•lent bagatge professional, artístic i docent; la presidenta de la Unió Musical de Llíria, Amparo Esquerdo Aragó, per trencar un sostre de cristall en la nostra localitat en convertir-se en la primera dona a arribar a la presidència d'una societat musical edetana; i la formació Vent a Cinc, per la seua important trajectòria artística i creativa com a grup instrumental del municipi.

 Els Premis Jaume I de la Vila de Llíria, que s'entreguen des de l'any 2018, van ser creats per a reconéixer el paper de persones i col•lectius de la Comunitat Valenciana, que, des dels seus àmbits d'influència, treballen en la defensa de la llengua, la cultura i les tradicions pròpies, així com la vertebració del territori, l'economia, la societat i el benestar social.

 L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, va manifestar que "estes persones i entitats fan possible desenvolupar una societat valenciana, que assentada en les seues arrels, siga més moderna, emprenedora i que aposta per valors indispensables com la solidaritat i la igualtat".

 "Les senyes d'identitat valencianes són un llegat que hem de conservar i defensar, per a projectar-les amb la mateixa il•lusió cap a un futur que ens continua oferint grans possibilitats", va assenyalar el primer edil.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :