Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar el passat 23 d'octubre el tancament del projecte ‘Aventura2’

 PRISMA desenvolupa aquest projecte al costat de la Diputació de València i Teràpia Aventura

La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar el passat 23 d'octubre el tancament del projecte ‘Aventura2’. Es tracta d'activitats específiques de teràpia a través de l'aventura per a persones amb problemes de salut mental.

Unes accions desenvolupades durant tot l'any 2021 pel Programa PRISMA de la Mancomunitat Camp de Túria gràcies a la subvenció de Diputació de València i la col·laboració i conducció del projecte de l'associació Teràpia Aventura.

La jornada es va dur a terme al Parc Sant Vicent de Llíria on es van ajuntar els quatre programes posats en funcionament (Bétera, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i Vilamarxant) i al qual van estar convidades les famílies. En definitiva, una jornada de convivència on tant els usuaris com les famílies van poder realitzar diferents jocs i dinàmiques.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, va participar en la jornada de clausura i va fer lliurament dels diplomes a les persones usuàries que han participat en el projecte. A més, es va fer lliurament d'un obsequi per a cadascuna de les seus del PRISMA.


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon