Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

De nou la Ruta de la Tapa Solidària a l'Eliana en 14 bars i restaurants del 21 al 24 d'octubre

L’Associació pel Voluntariat l’ElianaVol ha organitzat, en col·laboració amb l'Ajuntament i més d'una dotzena d'establiments locals, la tercera edició de la Ruta de la Tapa Solidària. Enguany tindrà lloc del dijous 21 al diumenge 24 d'octubre i, com en altres anys, el donatiu inclourà tapa i beguda per tan sols tres euros. 

Els beneficis obtinguts per l'entitat en el marc d'aquesta iniciativa es destinaran íntegrament a la campanya d'ajuda a campaments de persones refugiades, a través de RED SOS Refugiados.

Els tiquets es podran adquirir de manera anticipada en l'herboristeria Herbasana, papereria Montaner, quiosc El Mercat, i l'editorial Pasionporloslibros. També es podran recollir el divendres, dissabte i diumenge, de 12 a 14 i de 19 a 21 hores, en la Plaça del País Valencià. 

Els establiments participants en aquesta edició són Café de Lidora, Cafeteria i forn Comes, Cafeteria Lluna, Celta, Da K Blar, Eleven Bistro, El Lloro de Oro, La Ermita, Pizzaonna, Plaerdemavida, Restaurant l'Eliana, Tastavi, Trenca-dish i Ultramarinos Pope.

La regidora de Cooperació i Voluntariat, Cristina Díaz, ha convidat a elianers i elianeres a participar en la iniciativa solidària i a gaudir de la millor gastronomia local.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon