Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil reprén les activitats de senderisme i programa tres rutes fins a cap d'any que discorreran per diferents paratges



L'Ajuntament de Benaguasil, a través de l'àrea d'Esports, torna a posar en marxa el programa de senderisme "Anem de ruta", després de més d'un any i mig d'aturada deguda a la pandèmia.

La programació de caminades s'estén fins a desembre. La primera d'elles es durà a terme el 31 d'octubre i discorrerà per la Buitrera, Santa Bàrbara i San Miguel. Es tracta d'una ruta d'11 quilòmetres de longitud i de dificultat baixa.

Li seguirà el 28 de novembre la ruta pel pont de ferro i el paratge natural de les Rodanes, on es durà a terme un recorregut de 16 quilòmetres de dificultat moderada.

L'última ruta del programa de 2021 traslladarà als inscrits el 19 de desembre fins Els Travessos, el vedat d'Esquerre i La Buitrera. Amb una dificultat fàcil, aquesta travessia constarà d'11 quilòmetres.

En l'activitat que s'impulsa des del Consistori per a fomentar la pràctica de l'esport a l'aire lliure, acostar els espais naturals als amants de la naturalesa i promoure els hàbits saludables a través de la pràctica esportiva, els participants podran redescobrir alguns dels llocs icònics pròxims a Benaguasil.

Totes les persones que estiguen interessades a participar en aquesta ruta o en altres propostes del programa de senderisme, poden inscriure's en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (OAC). Cada ruta té un cost de 2 euros per persona i l'edat per a poder participar és a partir dels 9 anys.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon