Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Reunió de Vilamarxant i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a avaluar danys i articular ajudes per a netejar el barranc de Teulada

Després de l'anàlisi de la situació, s'ha estimat que el més convenient és aprofitar la neteja de la zona provocada pel pas d'aigua per a eliminar també la canya invasora des del nucli urbà fins al riu. D'esta manera, es podran iniciar els treballs per a la restauració i recuperació de l'àrea.

Tant l'Ajuntament de Vilamarxant com la Confederació Hidrogràfica del Xúquer coincideixen en la necessitat de fer un treball conjunt per a netejar el barranc i convertir-lo en una zona verda que comunique amb el riu per a poder fer esport i activitats recreatives a l'aire lliure.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat que totes les administracions caminen en el mateix sentit per a recuperar el barranc: “Després de diverses converses amb els tècnics de la Conselleria i la Confederació, hem estat avaluant els grans danys produïts per les fortes pluges al seu pas per Vilamarxant i estem veient les fórmules per a pagar la neteja i restauració del barranc de Teulada”.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :