Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Sabjove per a la joventut de Sant Antoni explica en un video els canvis a "la Casa", les activitats i objectius per 2021-2022


Dirigit a persones entre 12 i 30 anys

La Casa de la Joventut ha sigut reformada recentment per a millorar les seues instal·lacions

La regidoria llançarà l'oferta d'activitats per a l'últim trimestre en els pròxims dies

Amb motiu de l'inici de curs 2021-2022,  Sabjove llança un vídeo de presentació amb totes les novetats referents als seus serveis i a la Casa de la Joventut. I és que, recentment, l'edifici ha sigut reformat per a reparar trencaments i desperfectes, i ha ampliat les seues instal·lacions per a millorar l'estada dels usuaris. 

A través d'aquest vídeo, els i les joves de Sant Antoni de Benaixeve podran conèixer millor les instal·lacions, els serveis i el personal a la seua disposició per a qualsevol necessitat o dubte que tinguen. 

Sabjove és el servei creat per la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut per als i les joves del municipi, amb diversos objectius: afavorir el seu desenvolupament personal i la seua participació; oferir-los activitats d'oci saludable, cultura i esport i ser un servei d'informació i assessorament en tot el que siga del seu interés.

En els pròxims dies es donarà a conèixer la programació d'activitats d'octubre a desembre.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :