Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Puchol II i Carlos representen l’equip de la Pobla de Vallbona en la Copa Diputació d’Escala i Corda


  • L'ajuntament va fer ahir matí l'acte de presentació de l'equip de la Pobla per a la Copa Diputació d'Escala i Corda que celebra la primera jornada este cap de setmana.
  • La partida que se celebra este diumenge 12 de setembre, enfronta l'equip de la Pobla, amb Puchol II i Carlos, al de Murla, format per Genovés II i Nacho, servirà per a reobrir el Trinquet Miguel Balaguer "Canya" després de les obres de millora.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat l'equip per a la Copa Diputació d'Escala i Corda. Puchol II repetirà enguany com a representant local fent parella amb Carlos.

La primera partida se celebrarà al Trinquet municipal el diumenge 12 de setembre a les 18.30 h i servirà d'acte de reobertura d'unes instal•lacions que han estat remodelades en el darrer any a través d'una subvenció de la Conselleria d'Esports. La jornada començarà  a les 17 h amb la partida de categoria femenina entre Victòria i Amparo front a Ana i Mar.

Es tracta del tercer any consecutiu que la Pobla subscriu el conveni amb la Fundació de Pilota Valenciana per donar suport a l'esport autòcton i el segon en què es patrocina un equip de pilota per a la Copa Diputació. Des de l'ajuntament es vol donar visibilitat així a un esport que a la localitat té una gran tradició i que disposa ara d'unes instal·lacions que s'han renovat totalment en els darrers anys amb la coberta de la canxa i la remodelació dels vestuaris i el bar.

L'alcalde, Josep Vicent Garcia, ha volgut posar de relleu que l'aposta de l'Ajuntament per la pilota no és puntual sinó un compromís a llarg termini i es demostra amb la compra del trinquet, les inversions per a la seua reforma total i estar portant al municipi els millors pilotaris i les principals competicions.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :