Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Noves campanyes de l’Ajuntament de Serra de suport al comerç i els productes locals

L’Ajuntament de Serra està bolcat en el comerç local i està duguent a terme durant este mes de setembre dos campanyes per dinamitzar-lo. Per una banda, s’està treballant en la campanya Serra, Tot comerç que pretén dinamitzar el teixit comercial del municipi i per altra, en una campanya destinada a afavorir els productes locals i de proximitat amb Serra és tot qualitat.

La campanya Serra, tot comerç és un projecte que “busca fomentar el comerç local i la importància de consumir els productes que s’elaboren en la localitat” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. Tot comerç pretén que la ciutadania siga partícip d’un comerç que és sinònim de proximitat, sostenibilitat i compromís. En esta campanya, a més a més de cursos s’elaborarà un vídeo sobre el comerç local i diferents suports publicitaris.

D’altra banda, amb Serra és tot qualitat s’elaborarà una guia tant física com virtual de productes locals, ecològics i de quilòmetre 0. Per a la implementació de la guia es tindrà en compte tant a veus autoritzades com a la ciutadania a través dels qüestionaris en línia i a peu de carrer. Les dos campanyes estan finançades per la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon