Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 93.900€ destina Riba-roja a subvencionar rehabilitació de façanes, millora d'accessibilitat, informes d'Avaluació d'Edificis (IEE) en 2020 i 2021


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha subvencionat en 2020 i 2021 actuacions de millora en 62 edificis del municipi a través de tres subvencions d'urbanisme per a la rehabilitació de façanes, millora d'accessibilitat i realització d'Informes d'Avaluació d'Edificis (IEE).

En els exercicis 2020 i 2021, les subvencions de façanes i accessibilitat han suposat un moviment de capital de 324.375,76 euros, dels quals 93.954,37 euros han sigut aportats per l'ajuntament. Amb l'ajuda per a la rehabilitació de façanes, s'han subvencionat 37 edificis, dels quals 4 són finques, amb un total de 101 habitatges beneficiats. Aquesta ajuda per a la rehabilitació, representa la major part del pressupost amb un moviment de 205.776,18 euros dels quals el consistori ha aportat 64.403,68 euros. A més totes aquestes obres en edificis i cases del municipi, han sigut realitzades íntegrament per empresa locals.

D'altra banda les subvencions d'accessibilitat que van ser convocades per primera vegada en 2020, han sigut atorgades a 25 habitatges, amb un moviment econòmic de 118.599,58 euros, dels quals l'aportació municipal ha sigut 30.607,07 euros. També en aquests treballs per a millorar l'accessibilitat dels habitatges, ha predominat la implicació d'empreses locals. S'han pogut dur a terme obres en banys, ascensor, salva escales, rampes, baranes, portes o automatismes, tot això actuacions que han millorat l'accessibilitat dels 25 habitatges o accessos a edificis subvencionats.

Finalment, la subvenció d'Informes d'Avaluació d'Edificis (IEE) s'ha posat a la disposició dels ciutadans un any més, amb la qual des de 2018 s'han dut a terme tres ajudes sol·licitades.

Les subvencions de façanes i informe d'edificis concedides en 2018 i 2019 van moure un capital de més de 533.000 euros, amb una aportació municipal de 176.000 euros. Es van beneficiar 100 edificis del municipi i per a la realització de les accions subvencionades, es va comptar amb la participació de més de 39 empreses, de les quals 31 van ser locals i en les quals figuren empreses de pintura, construcció i despatxos tècnics.

"En aquesta convocatòria de subvencions incorporem la millora en accessibilitat. Fem un balanç molt positiu d'aquestes subvencions, que milloren l'estètica dels nostres carrers, la qualitat de vida dels nostres veïns i afavoreixen el moviment econòmic, principalment el local"- assenyala la regidor de Planificació Urbanística Teresa Pozuelo.

.  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal