Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ofereix una nova proposta d'activitats per a joves: "Creativa't i Emprén"


"Agenda *Jove" és una recopilació d'accions formatives i d'oci per als mesos de setembre i octubre.

La Regidoria de Joventut fa pública la Agenda Jove" amb la intenció d'oferir als joves de la localitat una sèrie d'activitats formatives i d'oci pensades en el temps lliure d'aquest sector de la població per als mesos de setembre i octubre.

L'oferta ve distribuïda en programes juvenils, formació i oci en temps lliure, activitats soci culturals i serveis per a la joventut.

Els programes juvenils abasten dos projectes: el Programa Creativa't, que tant d'èxit va obtenir el curs passat, que consisteix en orientació juvenil, formació en habilitats socials i reforç educatiu, i que està dirigit a adolescents de 12 a 17 anys. La informació i inscripcions es poden realitzar des del 14 fins al 27 de setembre en el correu joventut@leliana.es, atorgant-se les places limitades per rigorós ordre de recepció.

D'altra banda, també està en marxa el programa L'Eliana Emprén, en el qual la semifinal del concurs d'idees tecnològiques per al comerç minorista se celebrarà el divendres 17 de setembre a les 19.30 a la Casa de la Joventut.

Quant a la formació en temps lliure, Joventut ofereix a joves de 18 a 25 anys un Curs d'assistència immediata en emergències, ofert per personal de Creu Roja. Serà el dissabte 16 d'octubre de 9.00 a 14.00 hores a la Casa de la Joventut. Es tracta d'una formació gratuïta amb certificat i per a inscriure's hi ha de termini fins al 27 de setembre en joventut@leliana.es.

A més, del 19 al 21 d'octubre de 9.00 a 13.00 se celebrarà la "Trobada d'orientació i formació educativa-juvenil", en la qual s'oferirà informació i assessorament a adolescents de 12 a 17 anys sobre cicles formatius.

En activitats Soci culturals destaquen el Curs de teatre impartit per APLAE per a edats compreses entre els 12 i 22 anys, que també precisen d'inscripció en joventut@leliana.es, i l'exposició de l'IVAJ "No em toquis el whatsapp", que ja va ser a la Casa de la Joventut i que estarà oberta del 4 al 17 d'octubre.

L'Àrea de Joventut recorda que ofereix els seus serveis habituals: tramitació del Carnet Jove, el servei d'assessorament i informació juvenil i el Whatsapp Jove. L'edil Jorge Pérez Comeche, responsable polític de Joventut, anuncia que continuaran apostant per la formació de les persones joves de l'Eliana i l'oferta d'activitats sanes i positives per al seu temps d'oci



.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon