Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació iniciarà al setembre els treballs per a millorar la seguretat en la CV-339 Llíria-Alcublas


La Diputació de València iniciarà, durant la primera quinzena del mes de setembre, la primera de les quatre fases del projecte per a millorar la seguretat de la CV-339, carretera que connecta Llíria amb Alcublas. Esta iniciativa suposarà una inversió total de 10 milions d'euros i permetrà condicionar este trajecte de 13,3 quilòmetres d'extensió i amb un trànsit de 1.750 vehicles diaris.

L'inici dels treballs estava previst per a la segona quinzena del mes de juliol, però per l'elevat flux de trànsit vacacional que transcorre per aquest vial s'optat per iniciar les obres en les primeres dates d'este mes, per a evitar majors molèsties i treballar amb més seguretat.

Els treballs consistiran a ampliar de 7 a 9,5 metres la plataforma i habilitar un carril bici de tres metres per tots dos costats de la calçada en el primer quilòmetre, fins a la cooperativa, connectant així el recorregut ciclista amb el qual transcorre al costat de l'autovia CV-35. A més, es remodelaran les interseccions amb els camins de la Iessa i Caicons en este tram de 3,2 quilòmetres entre l'accés des de l'autovia fins al camí del Bai.

L'edil de Mobilitat Sostenible, Paco García, ha indicat que "el començament d'estos treballs suposa una gran notícia per a les poblacions de Llíria i Alcublas, perquè esta carretera és un canal pel qual circulen un gran nombre de ciclistes, agricultors i moteros".

"A més, en comptar en el seu traçat amb la Cooperativa i les infraestructures de les comunitats de regants, la millora de la seguretat d'este vial també suposarà un estímul per a l'activitat econòmica que es desenvolupa a través d'esta carretera", ha explicat l'edil.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon