Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Jove que viu en Sant Antoni, d'entre 16 a 30 anys, que no estudia en el municipi és l'objecte d'un qüestionari de l'Ajuntament

Per a elaborar el Pla de Joventut de Sant Antoni Sabjove llança un qüestionari 

El qüestionari està dirigit a la població d'entre 16 i 30 anys que no estudia Secundària o Batxillerat en el municipi

La informació dels i les joves contribuirà a desenvolupar les polítiques de joventut dels pròxims quatre anys

Amb motiu de l'elaboració del Pla de Joventut per a Sant Antoni de Benaixeve,  Sabjove llança un qüestionari als i les joves de 12 a 30 anys del municipi. 

El pla es troba en la primera fase, la de "diagnòstic", necessària per poder plasmar objectius i accions a desenvolupar-hi.

El qüestionari és una de les eines que s'estan utilitzant per a conéixer la realitat i necessitats de la joventut, i s'emmarca en aquesta primera fase de diagnòstic.

Sabjove ja està rebent les aportacions dels i les joves de 12 a 18 anys, gràcies a la col·laboració del Col·legi Imperial Sant Vicent Ferrer i l'IES San Antonio de Benagéber. No obstant això, per a la franja d'edat de 16 a 30 anys de persones que no estudien en els centres educatius del municipi, s'ha preparat el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerulhBO5LvjAO0_A1hUhrSR-h2-_l6MKoIaGsT_81rml7UVQ/viewform

En paraules de la regidora d'Infància, Adolescència i Joventut, Mª Elisa Plano: "És molt important la participació de la joventut del nostre poble, les seues aportacions i opinions, ja que sense ells és impossible realitzar el Pla de Joventut."

"Des de Sabjove i la Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut vos convidem i animem a participar en el Disseny del Pla de Joventut, aportant les vostres opinions", ha conclòs.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :