Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

A la Biblioteca l’Almodí de Llíria va tindre lloc la presentació del llibre ‘Llíria, un pueblo para conocer’ de Marti Montañés

 


La Biblioteca l'Almodí va acollir l'acte de presentació del llibre 'Llíria, un pueblo para conocer', una obra del veí de la localitat, Roberto Martín Montañés, i editada per la Regidoria de Biblioteques i Arxius de l'Ajuntament.

Este llibre recull, en format enciclopèdia, totes les entitats que han conformat el teixit associatiu de Llíria des dels seus orígens fins a l'actualitat. Associacions pertanyents als àmbits de la música, l'esport, les festes i el patrimoni històric queden recollides en esta obra, a través d'una combinació de documents visuals i dades recopilades pel mateix autor.

En l'acte de presentació, al costat del mateix autor, van ser presents l'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor de Biblioteques i Arxius, Paco García. El primer edil va voler destacar que "este llibre permet destacar el treball de totes aquelles persones i entitats que han contribuït al progrés del nostre municipi en diferents àmbits".

"Per això, des de l'Ajuntament recolzem la difusió d'esta obra i volem agrair l'exhaustiu treball de Roberto Martín per a la seua elaboració", ha explicat Joanma Miguel.

Per part seua, el regidor Paco García ha ressaltat que "l'obra de Roberto Martín permet continuar enriquint el nostre fons local, que es nodreix de llibres com este que contribueixen a la creació d'una identitat comunitària". "És molt important que puguem descobrir i valorar a tots aquells col·lectius que han permés edificar la Llíria que tots coneixem hui dia", ha explicat l'edil.

El llibre 'Llíria, un pueblo para conocer' es pot adquirir des de hui a la Biblioteca l'Almodí al preu de 20 euros.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :