Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant ompli les basses destinades a la fauna del terme municipal que les altes temperatures posa en perill

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Obres i Serveis, ha omplit les basses del terme municipal perquè la fauna puga suportar les altes temperatures d'estes últimes jornades.

L'àrea dirigida per Gabriel Castellano, en col·laboració amb l'Associació Cinegètica de Vilamarxant, ha realitzat esta labor perquè la fauna del terme municipal puga sobreviure durant estos dies d'altíssimes temperatures.

Gabriel Castellano, regidor de l'àrea, ha explicat que sempre “col·laborarà amb les associacions del municipi per a aconseguir que la fauna, en este cas concret, tinga les millors condicions per a viure en el nostre terme”.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :