Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Prop de 1.200 persones visiten l'exposició “Jo també vaig ser Regina de Vilamarxant”

 


El bon acolliment de la mostra, que es va exposar en el Centre Club de Convivència, va fer que s'ampliara el període per a la seua visita, ja que l'afluència de veïns i visitants ha sigut notòria durant totes les setmanes.

Miguel Navarro, regidor de Festes de Vilamarxant, ha destacat el gran impacte de “Jo també vaig ser Regina de Vilamarxant”: “Hem aconseguit rememorar temps passats amb esta exposició en la qual han aparegut records i objectes de les reines de les últimes quatre dècades”.

“El complicat moment que travessem causat per la COVID-19 ens ha obligat a reinventar-nos perquè l'esperit de les festes patronals seguisca molt viu. Enguany, malgrat tot, hem aconseguit que els veïns esbossen un somriure en veure tot el material exposat i s'emocionen amb el pas del temps”, ha acabat el responsable de l'àrea de Festes i Cultura.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon