Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria inicia les obres de reforma del Pavelló Pla de l’Arc per a acollir el Mundial d'Handbol Femení


L'Ajuntament de Llíria ja ha iniciat els treballs de reforma del Pavelló Pla de l'Arc, amb motiu del Mundial d'Handbol Femení que se celebrarà el mes vinent de desembre i que tindrà al municipi edetà com una de les seues seus. Estes obres, que està previst que cessen a la fi del mes de novembre, suposaran una inversió total de 610.044,27 euros.

Els treballs es centraran, principalment, en la remodelació de l'anell inferior i en la millora de l'accessibilitat, amb l'objectiu d'adaptar el recinte a les exigències de la competició internacional.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament, Paco Gorrea, ha manifestat que "este programa de reformes permetrà dotar al municipi d'unes infraestructures que enriquisquen la pràctica esportiva de la ciutadania". Així mateix, l'edil també ha volgut "agrair la predisposició i col·laboració tant dels clubs com dels seus integrants per a adaptar les seues activitats a l'inici d'estes obres".

A més, també es desenvoluparan diferents labors de condicionament en les zones d'oficines, destinades a qüestions educatives i de caràcter administratiu. En este sentit, es realitzaran actuacions a les aules EPA, així com en les seus de la Penya Pedal, el Club de Patinatge, la Junta Local Fallera i la Comunitat de Regants i en les oficines de l'Àrea d'Esports, de l'Escola de Bàsquet, del Club Esportiu Bàsquet, del Club d'Handbol i del Club de Gimnàstica Rítmica.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon