Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Festes Patronals de Vilamarxant sotmeses a avaluació de la Covid


El Consistori continua treballant diàriament per a assegurar la seguretat de la ciutadania i evitar que es produïsquen nous contagis de COVID-19 durant les festes patronals.

Per este motiu, l'equip de govern estudiarà les dades i la incidència acumulada per a decidir si se celebren els actes i esdeveniments programats durant este mes o si, per contra, es decideixen suspendre, ajornar o canviar la ubicació de celebració.

"El més important en este moment és garantir la salut de tota la nostra ciutadania. No correrem cap risc i sempre posarem per davant el benestar dels nostres veïns", ha indicat Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant.

"Si és necessari suspendre una activitat no ens tremolarà la mà. Hem d'acabar amb la pandèmia i posarem tots els nostres recursos per a aconseguir-lo. Per això, tota la programació de les festes està supeditada a les condicions que visquem setmanalment", ha afegit el primer edil.

Finalment, Jorge ha demanat a la ciutadania que continue extremant la precaució en el seu dia a dia, ja que la responsabilitat individual és fonamental per a evitar els contagis entre la població.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon