Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reprendrà l'activitat esportiva al setembre

L'Ajuntament de l'Eliana tornarà a oferir una programació estable de les Escoles Esportives Municipals a partir del pròxim mes de setembre en el Poliesportiu. Aquest curs 2021/2022, començarà el dimecres 8 i oferirà activitats dirigides per a totes les edats, des de xiquets i xiquetes de 3 anys fins a majors de 65.

El curs esportiu es dividirà en cinc escoles diferents, els més xicotets podran gaudir d'un total de 3 conjunts de propostes. La primera d'elles seran les escoles de ritmes amb estils de dansa, gimnàstica rítmica i patinatge. D'igual manera, les escoles d'activitats individuals impartiran classes d'atletisme, pilota valenciana i tennis. I finalment, les escoles esportives per equips inclouran volley, futbol o bàsquet.

Per altra part, per a les persones adultes i joves majors de 16 anys, aquest projecte compta amb activitats dirigides i saludables com pilates, ioga o marxa nòrdica, una nova modalitat que es realitzarà tots els dissabtes. Finalment, les persones majors de 65 comptaran amb una oferta esportiva específica amb activitats dirigides a millorar la seua salut.

El termini d'inscripció s'obrirà a partir del dilluns 23 d'agost en el Poliesportiu, en horari de 17 a 20 hores. A més, les persones interessades a obtindre més informació poden cridar al telèfon del Poliesportiu 96 274 00 55.

Aquells antics alumnes que desitgen causar baixa deuran comunicar-ho en les Oficines del Poliesportiu abans del dissabte 18 de setembre. En cas contrari, s'entendrà la seua continuïtat amb caràcter general.

La regidora de Polítiques Esportives, Concha Montaner, ha convidat a la ciutadania a participar en alguna de les 20 activitats dirigides a diferents rangs d'edat. “Des de l'Ajuntament ens alegra poder tornar a oferir una programació esportiva estable i animar als elianers i elianeres al fet que facen exercici alhora que es diverteixen” ha declarat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon