Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reprendrà l'activitat esportiva al setembre

L'Ajuntament de l'Eliana tornarà a oferir una programació estable de les Escoles Esportives Municipals a partir del pròxim mes de setembre en el Poliesportiu. Aquest curs 2021/2022, començarà el dimecres 8 i oferirà activitats dirigides per a totes les edats, des de xiquets i xiquetes de 3 anys fins a majors de 65.

El curs esportiu es dividirà en cinc escoles diferents, els més xicotets podran gaudir d'un total de 3 conjunts de propostes. La primera d'elles seran les escoles de ritmes amb estils de dansa, gimnàstica rítmica i patinatge. D'igual manera, les escoles d'activitats individuals impartiran classes d'atletisme, pilota valenciana i tennis. I finalment, les escoles esportives per equips inclouran volley, futbol o bàsquet.

Per altra part, per a les persones adultes i joves majors de 16 anys, aquest projecte compta amb activitats dirigides i saludables com pilates, ioga o marxa nòrdica, una nova modalitat que es realitzarà tots els dissabtes. Finalment, les persones majors de 65 comptaran amb una oferta esportiva específica amb activitats dirigides a millorar la seua salut.

El termini d'inscripció s'obrirà a partir del dilluns 23 d'agost en el Poliesportiu, en horari de 17 a 20 hores. A més, les persones interessades a obtindre més informació poden cridar al telèfon del Poliesportiu 96 274 00 55.

Aquells antics alumnes que desitgen causar baixa deuran comunicar-ho en les Oficines del Poliesportiu abans del dissabte 18 de setembre. En cas contrari, s'entendrà la seua continuïtat amb caràcter general.

La regidora de Polítiques Esportives, Concha Montaner, ha convidat a la ciutadania a participar en alguna de les 20 activitats dirigides a diferents rangs d'edat. “Des de l'Ajuntament ens alegra poder tornar a oferir una programació esportiva estable i animar als elianers i elianeres al fet que facen exercici alhora que es diverteixen” ha declarat.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :