Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament editarà una Guia per a promocionar l'oferta comercial de l'Eliana


La Regidoria de Promoció Econòmica està treballant per a posar en marxa l'edició d'una Guia Comercial i Professional, que reculla en un únic suport tota l'oferta de la localitat, amb l'objectiu de fomentar el comerç local, especialment afectat per la crisi econòmica derivada de la pandèmia de Covid-19 .

Per això, ha convidat a tots els comerços, professionals i autònoms que exercisquen la seua activitat en el municipi a registrar-se, a través d'un formulari d'inscripció gratuït, en el qual tan sols hauran d'emplenar les dades públiques actualitzades com l'horari, la descripció del seu negoci, l'adreça o la seua pàgina web.

Aquesta guia de consulta, que es publicarà a la fi d'any en paper i en format digital, és un servei gratuït de l'Ajuntament que es repartirà en establiments, edificis púbics i altres punts d'interès de la localitat.

Es tracta d'una iniciativa que busca facilitar als i les consumidores la informació sobre qualsevol servei o producte oferit en el municipi de manera intuïtiva i senzilla. "Per això, anime a tots els comerciants i professionals a tenir presència en ella per a arribar així a una major quantitat de públic i donar a conèixer l'ampli teixit comercial amb el qual compta l'Eliana" ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés.

Guía Comercial


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon