Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

La Mancomunitat i els 17 municipis de Camp de Túria posen en marxa el Pla de Dinamització i Governança Turística

Jornades a La Pobla, Sant Antoni, Serra i Riba-roja 

El sector turístic, clau per al desenvolupament de la nostra comarca

La Mancomunitat Camp de Túria, al costat dels 17 municipis que conformen la comarca, ha començat a desenvolupar el Pla de Dinamització i Governança Turística. Un pla que ha començat a rodar gràcies a una inversió de 900.000 euros que serà a càrrec de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els 17 ajuntaments de la comarca.

Així, durant el mes de juliol s'han desenvolupat sessions informatives i de treball a Riba-roja de Túria, La Pobla de Vallbona, Serra i Sant Antoni de Benaixeve. Aquestes jornades van dirigides al públic en general, a qualsevol persona interessada en el desenvolupament turístic de la destinació Camp de Túria i com no, als empresaris de la destinació. La intenció d'aquestes sessions és la d'informar i sensibilitzar a la població de la comarca sobre el procés de desenvolupament que es durà a terme per mitjà del turisme durant aquest i els pròxims anys.

Estem avançant com a societat en molts aspectes i el turisme no podia quedar-se arrere. Des de la Mancomunitat Camp de Túria creiem en la potencialitat del turisme per a la nostra comarca i per això hem decidit posar en marxa aquest pla, perquè siga capaç de posar en valor la riquesa turística de Camp de Túria i que la comarca cresca amb ell”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

En aquestes trobades s'ha transmès a l'empresariat vinculat al sector turístic i a la societat en general què és i en què consisteix el Pla de Dinamització i Governança Turística; la importància del sector turístic per al desenvolupament de la nostra comarca; els diferents valors del patrimoni; la necessitat de configurar productes que puguen comercialitzar-se i posicionar a la comarca; la implicació dels ciutadans en la satisfacció i l'orgull per la possessió compartida d'un Patrimoni públic i comú de tal importància i interès i reforçar la imatge en positiu de la posada en valor turística del patrimoni material i immaterial, com un important actiu social i econòmic.

L'activitat continuarà el mes vinent de setembre quan es duguen a terme quatre sessions més en altres quatre pobles de la comarca, així com la jornada de presentació del Pla de Dinamització i Governança Turística de Camp de Túria.

Tags: , , , , , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :