Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria concedirà ajudes per a inversions de millora en comerços locals


L'Ajuntament de Llíria, a través de la seua àrea de Foment Econòmic, ha anunciat una convocatoria d'ajudes per a inversions de millora en comerços locals. Estes subvencions formen part del Pla d'Actualització de la Imatge Comercial i Noves Tecnologies al Comerç. El termini de presentació de sol·licituds s'obrirà demà i romandrà obert fins al pròxim 10 d'octubre.

Este pla contempla diferents línies d'ajudes, entre les quals es troben: obres de condicionament i reforma de locals (subvenció màxima del 40% i un límit de 1.500 euros), adquisició d'immobilitzat material nou (subvenció màxima del 40% i un límit de 500 euros), adquisició d'equips informàtics i dispositius electrònics (subvenció màxima del 50% i un límit de 600 euros) o la col·locació i/o substitució de rètols en façanes (subvenció màxima del 40% i un límit de 300 euros). A més, la quantia màxima de subvenció total per beneficiari no podrà superar els 2.500 euros.

L'edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea, ha assenyalat que l'objectiu principal d'este programa "és donar facilitats perquè els comerciants puguen reforçar la modernització i promoció de les seues botigues". Per part seua, l'edil del consistori, Joanma Miguel, ha recalcat que, al mateix temps, "els comerços també podran fer front a altres dificultats i necessitats sorgides per l'impacte de la pandèmia, com l'adquisició de material nou per a millorar la distribució dels seus locals".

Este programa, a més, continua reforçant el compromís del consistori amb el comerç local edetà, que ja va rebre una quantia total de 538.946 euros a través de les dues convocatòries de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir.

Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon