Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de La Pobla reforça els serveis amb la incorporació de 15 persones


L'Ajuntament reforça els serveis amb la incorporació de nou personal

En total s'han incorporat a la plantilla de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona 15 persones, 5 administratius i 10 auxiliars, per tal de reforçar i agilitzar els tràmits i les gestions.
• En els pròxims mesos estan previstes noves incorporacions tant en l'escala administrativa i en altres, com és el cas de subalterns.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha rebut hui 15 noves incorporacions a la plantilla, la majoria d'elles són dones i d'elles 3 ho fan com a funcionàries de carrera, dues administratives i una auxiliar. La resta accedeixen com a personal interí per la borsa de treball dels últims processos selectius que ha celebrat el consistori.
Per a la segona quinzena de setembre estan previstes noves incorporacions, amb la qual cosa la plantilla augmentarà en unes 25 persones que estaran distribuïdes en pràcticament tots els departaments, tant d'atenció directa al ciutadà com indirectament en la gestió i tramitació d'expedients.
El departament de Serveis Socials i l'Oficina d'Atenció Ciutadana, OAC, són els que reben ara el nombre més gran de personal, però la pràctica totalitat tindrà un reforç per tal d'atendre amb major eficàcia i eficientment les tasques administratives i, en definitiva, donar un millor servei als ciutadans i a les empreses que es relacionen amb l'Ajuntament.
Les persones que s'incorporen ara estan rebent un curs de formació pràctica per tal de començar amb la rutina de treball diari com més prompte millor


.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon