Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La matrícula per als tallers de SalamandraA l'Eliana es realitzarà del 6 al 8 de setembre



L'Associació Salamandra organitzarà un any més, en col·laboració amb l'Ajuntament de l'Eliana, un programa de tallers formatius per a persones adultes. Aquest curs 2021/2022 començarà el 20 de setembre i finalitzarà el pròxim 17 de juny.

Els tallers estaran dividits en 4 blocs diferents, diferenciant entre l'apartat d'humanitats, ceràmica, dibuix i pintura (amb cursos d'història de l'art o tècniques pictòriques), expressió corporal i musical (amb activitats com a pilates, tai chi, ioga, biodanza o, com a novetat, horts urbans). El projecte també compta amb cursos d'idiomes d'anglés, alemany i francés tant en nivells d'iniciació com avançats. Finalment, el bloc de noves tecnologies, on els i les alumnes  aprendran informàtica, edició d'imatges i vídeo i classes d'ofimàtica avançada. La matrícula per a aquest curs estarà oberta a partir del 6 de setembre , en horari de 10 a 13.30 hores i a les vesprades, de 17 a 20 hores, en el Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA).

Les persones interessades en els cursos d'idiomes hauran de matricular-se el dilluns 6 mentre que l'alumnat dels tallers de dibuix i pintura, ceràmica, història de l'art, història del cinema, escriptura creativa i tècniques pictòriques haurà de fer-lo el dimarts 7. Per a finalitzar, el dimecres 8, es realitzarà la matrícula del bloc de noves tecnologies i el d'expressió corporal i musical.

El programa formatiu s'impartirà complint amb el protocol de seguretat Covid-19 i oferirà a l'alumnat la possibilitat d'assistència presencial, tele-presencial o en línia segons el taller. L'horari d'atenció durant el curs serà els dimecres de 17 a 19 hores i els divendres de 10 a 13 hores mitjançant el telèfon 634 301 589 o enviant un correu a martesb6@hotmail.com.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon