Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La matrícula per als tallers de SalamandraA l'Eliana es realitzarà del 6 al 8 de setembreL'Associació Salamandra organitzarà un any més, en col·laboració amb l'Ajuntament de l'Eliana, un programa de tallers formatius per a persones adultes. Aquest curs 2021/2022 començarà el 20 de setembre i finalitzarà el pròxim 17 de juny.

Els tallers estaran dividits en 4 blocs diferents, diferenciant entre l'apartat d'humanitats, ceràmica, dibuix i pintura (amb cursos d'història de l'art o tècniques pictòriques), expressió corporal i musical (amb activitats com a pilates, tai chi, ioga, biodanza o, com a novetat, horts urbans). El projecte també compta amb cursos d'idiomes d'anglés, alemany i francés tant en nivells d'iniciació com avançats. Finalment, el bloc de noves tecnologies, on els i les alumnes  aprendran informàtica, edició d'imatges i vídeo i classes d'ofimàtica avançada. La matrícula per a aquest curs estarà oberta a partir del 6 de setembre , en horari de 10 a 13.30 hores i a les vesprades, de 17 a 20 hores, en el Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA).

Les persones interessades en els cursos d'idiomes hauran de matricular-se el dilluns 6 mentre que l'alumnat dels tallers de dibuix i pintura, ceràmica, història de l'art, història del cinema, escriptura creativa i tècniques pictòriques haurà de fer-lo el dimarts 7. Per a finalitzar, el dimecres 8, es realitzarà la matrícula del bloc de noves tecnologies i el d'expressió corporal i musical.

El programa formatiu s'impartirà complint amb el protocol de seguretat Covid-19 i oferirà a l'alumnat la possibilitat d'assistència presencial, tele-presencial o en línia segons el taller. L'horari d'atenció durant el curs serà els dimecres de 17 a 19 hores i els divendres de 10 a 13 hores mitjançant el telèfon 634 301 589 o enviant un correu a martesb6@hotmail.com.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :