Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Polígon Enchigalar del Rullo, a Vilamarxant, per fi tindrà identificació amb cinc monòlits

Des de dilluns passat s'estan instal·lant cinc monòlits en els accessos al polígon Enchilagar del Rullo de Vilamarxant que oferiran informació a tots els visitants de la zona industrial.

Aquests elements identificatius, subvencionats per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial i projectats per la Regidoria de Promoció Econòmica, informaran els visitants de la ubicació de les empreses i serveis a través d'un plànol i del nou directori d'empreses, que estarà llest al setembre juntament amb la web de les àrees industrials del municipi.

L'empresa local Molcaworld ha dissenyat i construït estos monòlits que han suposat una inversió total de 31.500 euros.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que els monòlits “identificaran de manera inequívoca els accessos al polígon i posaran a la disposició del visitant la llista de carrers del polígon”.

“A més donarà visibilitat a totes les empreses i facilitaran l'adreça de la web del polígon industrial i del directori d'empreses que conté, a través d'un codi QR”, ha afegit el regidor, qui també va destacar que permetrà establir cinc punts de trobada per a facilitar el treball entre proveïdors, visitants i empresarisPublicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon