Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Conclou el curs de Monitor/a de temps lliure i la primera part de l'Eliana Et Beca

• Els i les joves participants de tots dos programes s'han format durant el mes de juliol.

L'alumnat del curs de Monitor/a d'Activitats de temps lliure infantil i juvenil i els beneficiaris de l'Eliana Et Beca del mes de juliol van concloure, divendres passat 30, el seu pas per tots dos programes municipals després de recollir els seus corresponents diplomes acreditatius.

D'aquesta manera, un total de 25 estudiants del curs d'oci i temps lliure, homologat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), han obtingut el seu títol després d'un total de 310 hores de teoria i pràctica en el qual han aprés a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d'una organització, aplicant tècniques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i ateses les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Així, els i les joves participants, d'entre 17 i 30 anys, poden optar gràcies a aquest programa a nombroses eixides professionals, tant en l'àmbit públic com en el privat, i els capacita per a treballar en centres cívics, culturals, ludoteques, campaments, albergs de joventut o granges-escola, entre altres.

Per part seua, les persones beneficiàries de l'Eliana Et Beca del mes de juliol van rebre també el seu diploma de participació. Totes elles, estudiants de cicles formatius i universitaris d'entre 18 i 30 anys, han realitzat pràctiques en el consistori per a completar la seua formació i han comptat, durant aquest temps amb tutors que han realitzat un seguiment, coordinació i ordenació de l'activitat d'aprenentatge.

El programa l'Eliana Et Beca continuarà aquesta tardor amb altres 15 beques a dur a terme en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) i la concessió provisional de la qual ja està publicada en la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Aquestes subvencions, en règim de concurrència competitiva, estaran igualment dotades amb un import de 500 euros bruts mensuals i finançades, íntegrament, per pressupost municipal.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha agraït als i les joves de tots dos programes la seua participació desitjant, a uns, grans èxits en matèria laboral després de l'obtenció del seu títol i, a uns altres, esperant que hagen pogut desenvolupar l'aprés en els seus estudis en aquesta primera presa de contacte amb el món laboral


.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon