Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Visita de la Consellera d'Agricultura i Transició Ecològica Mireia Mollà a Serra



La consellera d'Agricultura i Transició Ecològica, Mieria Mollà, va visitar eldivendres matí la planta de biomassa de Serra. Este projecte de l'Ajuntament de Serra de transformació de biomassa en pèl·lets és pioner a l'estat i és un referent en la gestió forestal sostenible municipal.

L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Vicky Ibáñez, i l'equip de l'àrea han mostrat a la consellera la planta de biomassa. Han fet un recorregut per les instal·lacions on es converteixen les restes dels treballs silvícoles en pèl·lets que després es consumeixen a les calefaccions dels edificis municipals com la casa consistorial, el col·legi públic Sant Josep i l'Escoleta Infantil Municipal. L'excedent és comercialitzat entre el veïnat.

Després de la visita a la planta, l'alcaldessa i la corporació municipal ha rebut a la consellera i a tot l'equip de la conselleria que celebra a Serra estos dies un seminari intern per fer balanç de la gestió i marcar els nous reptes a seguir. Alicia Tusón ha explicat les línies de treball en matèria de gestió forestal i agricultura que du endavant el consistori i ha demanat el suport i més inversió per part de l'administració autonòmica. "Estem fent els deures, però necessitem la vostra ajuda. Soles, no podem" ha manifestat.

Per la seua banda, Mireia Mollà, ha subratllat que Serra és un "referent" en matèria ambiental i ha remarcat que l'administració autonòmica també necessita dels ajuntaments. Els consistoris van a ser els "grans protagonistes en estos moments i durat els pròxims 10 anys en les transformacions" que es van a realitzar al territori, ha afegit.
Este matí també han acudit a la solta d'ofegabous a la muntanya de Rebalsadors. Un projecte de recuperació d'este amfibi en perill d'extinció en el que l'Ajuntament de Serra col·labora amb el Parc Natural de la Serra Calderona i l'Oceanogràfic.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon