Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant avança en els treballs d'urbanització de l'entorn del cementeri municipal i l'aparcament

 El primer tinent d'alcalde Héctor Troyano ha acudit durant el matí de hui per a comprovar els avanços de les obres que permetran la urbanització de la zona, el condicionament de l'aparcament, la millora de l'accessibilitat i l'ampliació de les voreres del carrer Les Rodanes.

Així mateix, l'equip municipal es troba valorant possibles actuacions en la façana principal del cementeri per a recuperar el seu estat original i posar-lo en valor.

Héctor Troyano ha explicat la importància d'estes actuacions: “Volem millorar l'entorn del cementeri perquè la ciutadania puga acudir i accedir al recinte municipal en les millors condicions”.

“La urbanització, el condicionament de l'aparcament o la millora de l'accessibilitat seran algunes de les actuacions que s'estan realitzant”, ha acabat Troyano.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon