Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra posa en valor els nombrosos atractius patrimonials i gastronòmics per al turisme

 Comencen els treballs de posicionament turístic de Serra

L’Ajuntament de Serra està treballant en un pla de posicionament turístic d’este municipi enclavat al cor de la Serra Calderona. La localitat que és un referent en el turisme de natura compta amb nombrosos atractius patrimonials i també gastronòmics.

En este sentit l'ajuntament treballa en els últims anys per a potenciar el turisme com una activitat essencial per a totes i tots. Projectes com la reobertura de la Tourist Info 7 dies a la setmana, la senyalització de rutes tant en la natura com en el nucli urbà, la restauració del patrimoni, el Museu de l’Oli volen donar resposta a aquesta demanda de visitants que creix constantment.

Ara amb estos treballs es comptarà amb l’assessorament de Rusticae, empresa experta en turisme, per a conéixer i aplicar accions concretes que permeten una ordenació i millora de l’activitat turística. “És el moment de treballar de manera coordinada entre totes i tots per establir els criteris de com volem que siga la nostra destinació en clau turística” manifesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

Durant estes setmanes s’ha treballat amb l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Serra i s’han començat les primeres xarrades formatives amb empreses turístiques, hostaleres i comerç de la localitat. “Conceptes com la sostenibilitat, la cura dels recursos i la dinamització i potenciació de les nostres empreses i comerços són part fonamental del projecte” afegeix Tusón, responsable també de la regidoria de Turisme.

El projecte durarà cinc mesos i treballarà, en una primera fase anomenada Millors amfitrions, mitjançant sessions formatives amb empresaris i comerços del municipi als qui se'ls traslladarà tècniques per a la millora dels seus negocis i del destí. A més a més, els agents locals participaran de la segona etapa del projecte que tindrà com a objectiu definir l'estratègia de posicionament per a fer de Serra un destí singular i diferenciat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon