Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Sant Antoni pretén incrementar la participació de la infància i Adolescència en el municipi i ha signat un conveni amb l'Associació Quera

El Conveni es va signar ahir amb l'Associació Quera.

L'Associació Quera porta temps treballant en altres municipis dinamitzant l'activitat de la infancia i adolescència, el seu naixement va tindre lloc a Mislata. En l'actualitat, l'associació realitza múltiples activitats, relacionades amb l'oci, multiculturalitat, esport i sensibilització de xiquets, joves i públic en general.

L’objectiu és que els xiquets, xiquetes i adolescents de Sant Antoni de Benaixeve participen en la vida del municipi 

Ahir va tindre lloc la signatura del conveni de col·laboració amb l'Associació Quera per a la  dinamització de la participació de la infància a Sant Antoni de Benaixeve. El conveni es desenvoluparà durant l'any 2021 amb la possibilitat de ser prorrogat.

L'objecte del conveni és la col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve i l'Associació Quera per a la realització d'activitats en foment de la participació dels xiquets i xiquetes del municipi, a més de la difusió i implementació de tot allò relacionat amb la Convenció Internacional dels Drets de la Infància en la localitat. L'Associació Quera també dinamitzarà les activitats que es realitzen pel Consell Municipal d'Infància i Adolescència.

Amb la signatura d'aquest conveni de col·laboració, Sant Antoni de Benaixeve avança cap als Drets de la Infància i la seua participació plena en la vida del municipi, afermant les polítiques dirigides a la població infantil.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :