Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Philip Graffin tanca el dissabte el festival de Música de Cambra de la Calderona

Amb el concert del violinista Philip Graffin i orquestra demà dissabte es tanca el I Festival de Música de Cambra de la Calderona que ha acollit la localitat de Serra del 15 al 31 de juliol.

Durant estos 15 dies la localitat, enclavada al cor de la Serra Calderona, s’ha convertit en la capital de la música de cambra i ha reunit les millors figures del panorama musical de cambra tant internacional com de l’estat i la Comunitat Valenciana.

Un festival que enguany celebra la seua primera edició i que ha estat un èxit d’acceptació i participació per part del veïnat i les persones que han visitat Serra durant el festival. Durant estos dies, diferents places i espais han acollit set grans concerts que han anat del jazz al barroc, el folk mediterrani i el folk llatí i americà amb obres de Johanes Brams, Clara Shumann, Maurice Ravel, Joseph Haydin, Matilde Salvador o Beethoven. La direcció artística ha estat a càrrec de Salvador Bolón, membre de l’orquestra de la Comunitat Valenciana-Palau de les Arts i vinculat al municipi de Serra.

A més a més, s’han celebrat quatre concerts educatius a l’Escola d’Estiu, dos exposicions musicades a càrrec de Fred Loubeau i nombroses màster class amb els components de les entitats musicals de la localitat: S.M. La Primitiva i la Unió Musical de Serra. L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha fet “un balanç molt positiu” d’esta primera edició d’un festival que ha vingut amb la intenció de quedar-se.

Algunes imatges del Festival.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :